O adolescentă de 15 ani din comuna Zagra, Bistriţa-Năsăud, a fost bătută crunt chiar în autogara din Năsăud. S-a întâmplat ieri, iar cele două agresoare sunt prietene cu victima

Copila a fost lovită cu sete cu pumnii şi picioarele şi i-a fost smuls părul din capţ

Adolescenta nu a apucat să riposteze şi a încercat să scape de lovituri refugiindu-se într-un magazin din apropierea autogării.

Bătăuşele au urmărit-o şi acolo şi au continuat să o bată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Mi-au dat cu pumnii, palmele şi picioarele. Mi-au smuls părul din cap", a declarat fata de 15 ani pentru Observator.

Cele două bătăuşe se cunoşteau cu fata şi, potrivit acesteia, tot scandalul ar fi început de la un băiat şi de la nişte înjurături.

"Le-am cunoscut. Au stat şi la mine în casă. Au mâncat, le-am dat bani, le-am dat haine, le-am dat de toate. Scandalul a plecat de acum două săptămâni, de când am fost la lucru cu tati. La mere. Ele m-au sunat fiindcă le-a fost ciudă că am vorbit cu un băiat. Şi au început să mă înjure de mami. Şi eu bineînţeles, cum mami e moartă, m-am enervat şi le-am înjurat înapoi.

Eu, ieri m-am dus în autogară să iau autobuzul şi au apărut şi ele, nu ştiu de unde", a spus fata.

Un tânăr care se vede în filmare şi are mâna în ghips stătea pasiv şi se uita cum fata e bătută, deşi o cunoştea. Nu a intervenit.

A fost salvată, în schimb, de un taximetrist pe care fata nu îl cunoştea. Le-a oprit pe agresoare şi a condus-o apoi pe fată până la autobuz.

Mama adolescentei a decedat anul trecut de cancer, la numai 34 de ani. 

Sursă: observator.tv 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si