Close sidebar
Close sidebar

Primele declaraţii ale fetei snopite în autogara Năsăud: "Au dat cu pumnii, palmele şi picioarele. Mi-au smuls părul din cap"

Fata a mărturisit că le ştia pe cele două şi că tot scandalul a plecat de la un băiat.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

O adolescentă de 15 ani din comuna Zagra, Bistriţa-Năsăud, a fost bătută crunt chiar în autogara din Năsăud. S-a întâmplat ieri, iar cele două agresoare sunt prietene cu victima

Copila a fost lovită cu sete cu pumnii şi picioarele şi i-a fost smuls părul din capţ

Adolescenta nu a apucat să riposteze şi a încercat să scape de lovituri refugiindu-se într-un magazin din apropierea autogării. Bătăuşele au urmărit-o şi acolo şi au continuat să o bată.

"Mi-au dat cu pumnii, palmele şi picioarele. Mi-au smuls părul din cap", a declarat fata de 15 ani pentru Observator.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Cele două bătăuşe se cunoşteau cu fata şi, potrivit acesteia, tot scandalul ar fi început de la un băiat şi de la nişte înjurături.

"Le-am cunoscut. Au stat şi la mine în casă.

Au mâncat, le-am dat bani, le-am dat haine, le-am dat de toate. Scandalul a plecat de acum două săptămâni, de când am fost la lucru cu tati. La mere. Ele m-au sunat fiindcă le-a fost ciudă că am vorbit cu un băiat. Şi au început să mă înjure de mami. Şi eu bineînţeles, cum mami e moartă, m-am enervat şi le-am înjurat înapoi. Eu, ieri m-am dus în autogară să iau autobuzul şi au apărut şi ele, nu ştiu de unde", a spus fata.

Un tânăr care se vede în filmare şi are mâna în ghips stătea pasiv şi se uita cum fata e bătută, deşi o cunoştea. Nu a intervenit.

A fost salvată, în schimb, de un taximetrist pe care fata nu îl cunoştea. Le-a oprit pe agresoare şi a condus-o apoi pe fată până la autobuz.

Mama adolescentei a decedat anul trecut de cancer, la numai 34 de ani. 

Sursă: observator.tv 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI