Close sidebar
Close sidebar

FOTO/VIDEO- Primele declarații ale lui Pescobar după ce restaurantul din Snagov a ars: "Vești nu prea bune: a luat foc din temelii"

Restaurantul lui Pescobar din Snagov a luat foc noaptea trecută. Proprietarul a facut primele declarații după incendiu, spunând că locația "a luat foc din temelii".

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Unul dintre restauratele lui Pescobar, cel din Snagov, a luat foc noaptea trecută. În urmă cu câteva minute, Pescobar a făcut primele declarații, mărturisind că restaurantul "a luat foc din temelii". 

Din fericire, flăcările nu au produs victime, iar pagubele sunt de ordinul financiarului.

Pescobar, primele declarații după incendiu

Proprietarul restaurantului cuprins în flăcări noaptea trecută, în Snagov, a făcut primele declarații despre situația în care se află locația. Pescobar a confirmat incendiul de la restaurantul din Snagov, declarând că "a luat foc din temelii". Acesta a mărturisit că nu există victime, iar pagubele sunt doar materiale.

Restaurant Snagov în flăcări

[Sursa foto: Capturi Instagram]

"Bună dimineața, dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov. A luat foc, într-adevăr, toată locația din Snagov. Nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru ca a luat foc noaptea. Sun doar pagube de ordin material. A luat foc din temelii", a declarat pe contul său de Instagram, Pescobar.

Pescobar, primele declarații despre incendiul din Snagov

[Sursa foto: Capturi Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

De asemenea, Pescobar și-a asigurat următorii din online că pagubele vor fi remediate, iar restaurantul redeschis.

"Asta este. A luat foc, se face la loc, viața merge înainte", a declarat pe contul său de Instagram, Pescobar. 

Proprietarul a anunțat că nu se află la Snagov, ci are o întâlnire importantă astăzi într-un alt județ.

Citește și: Pescobar în centrul unui nou scandal! Clienții sunt nemulțumiți de noul restaurant deschis în Cluj: ”Gogule, nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică”

A ars restaurantul din Snagov al lui Pescobar

[Sursa foto: Capturi Instagram]

Restaurantul lui Pescobar a luat foc

Restaurantul deținut de Pescobar în Snagov a fost cuprins de flăcări noaptea trecută. Flăcările au afectat aproximativ 500 mp. La fața locului au intervenit nouă autospeciale de stingere, precum și o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare. 

Pompierii au intervenit imediat

[Sursa foto: Capturi Instagram]

Potrivit primelor informații, în urma incendiului nu au existat victime.

În acest moment, nu se cunosc detalii cu privire la cauzele incendiului.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI