Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionut, a stat de vorba cu Stirilekanald.ro. Este primul interviu pe care femeia il acorda, dupa ce a aflat sentinta data de magistrati.

Stirilekanald.ro: Cum comentati decizia de azi a Curtii de Apel?

Andreea Felicia Anghel: S-a facut dreptate pentru ingerasul nostru, Ionut. S-a facut dreptate pana la capat, asa cum ne-am dorit si noi.

Este un pas important, pe viitor, de responsabilizare a proprietarilor de animale si a celorlalti care doresc in continuare caini pe strazi.

Considerati ca pedeapsa cu inchisoarea a proprietarului terenului pe care a murit Ionut este suficienta?

A.F.A: Pedeapsa este pe masura faptei. Din pacate, in timpul procesului, domnul Ciorascu nu a avut nici un regret, nici fata de ce s-a intamplat cu Ionut, nici fata de noi. Nu s-a considerat vinovat absolut deloc. Nu ne-a transmis condoleante.

Ati vorbit cu domnul Ciorascu, in perioada asta?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

A.F.A: Ne-am vazut la proces, atat. Nu am vorbit absolut deloc.

Familia dumneavoastra a suportat mai multe presiuni in ultimii ani. Cine plateste pentru acest lucru?

A.F.A: Au fost foarte multe lucruri urate, foarte multe presiuni de la asa-zisii iubitori de animale, mafia care doreste perpetuarea cainilor pe strazi. Stiti foarte bine prin cate am trecut: injurii, blesteme s.a.m.d.

A fost un cosmar de cand a murit copilul si pana in prezent.

Mai primiti amenintari si astazi?

A.F.A: Sa vedem ce se intampla de aici incolo. Am fost vizati tot timpul.

S-a stabilit si un cuantum al despagubirilor? Au ramas aceleasi sau s-au modificat?

A.F.A: N-au ramas aceleasi despagubirile, dar nu despre asta vreau sa vorbesc pentru ca pe noi nu ne incanta despagubirile. Este un precedent important pentru cei care vor veni dupa noi sa-si caute dreptatea mai usor. Cel mai important pentru noi este ca s-a facut dreptate pentru sufletul nevinovat al ingerasului nostru. In rest, nu ma incanta nici o suma de pe lume. Nu poate sa-l aduca inapoi si sa restabileasca ce a fost, familia frumoasa pe care am avut-o. Nu vreau sa comentez mai mult.

Andrei a mai depasit momentul?

A.F.A: Pentru Andrei ne-am luptat. El este speranta noastra! El va ramane traumatizat, la fel ca si noi. Mai ales ca a fost acolo, a vazut, a constientizat. Pe masura ce trece timpul, intelege altfel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si