În urmă cu o zi, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din București. Întreg incidentul a fost filmat de unul dintre martori, care a povestit îngrozit cum s-a petrecut tragedia.

Declarația șocantă a martorului: "S-au luat la bătaie. Avea cuţitul în spate"

Incidentul s-a petrecut într-o stație de tramvai din București. Trei persoane, victima și doi agresori, s-ar fi luat la bătaie, s-ar fi îmbrâncit, iar bărbatul în vârstă de 50 de ani ar fi căzut la pământ.

În momentul în care s-a ridicat, cei doi agresori l-ar fi înjunghiat și apoi au fugit de la locul faptei.

Citește și: „Am dat alarma, nimeni nu m-a ajutat” Mama lui Ioan Pintaru a avut o presimțire sumbră înainte ca fiul ei să o înjunghie pe fetița de 11 ani în Londra! Femeia a avertizat autoritățile de mai multe ori, dar nu a fost băgată în seamă

Potrivit martorului la incident, victima avea cuțitul înfipt în spate când s-a ridicat de la sol. Deși totul s-a întâmplat rapid, martorul a declarat că agresorii ar avea naționalități străină și nu exclude posibilitatea să se fi cunoscut cu victima.

"A stat cu cuţitul în spate aproape un sfert de oră. S-au luat la bătaie, s-au îmbrâncit. S-au trântit un pic. El s-a ridicat în picioare şi avea cuţitul în spate.

Erau unu la unu. Probabil se cunoşteau. Veneau dinspre Europa, se duceau către Bucur Obor", a declarat martorul la tragicul incident, potrivit antena3.ro .  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Tragedia a fost filmată de martor.

"Băi nene, băi! Are cuţitul înfipt în spate! I-au distrus plămânii", se aude pe filmare făcută de martor.

Citește și: „A fost incredibilă” Mama fetiței înjunghiate de Ioan Pintaru, primele declarații după ce fiica ei de 11 ani a fost atacată în Londra! Femeia este de-a dreptul uimită de comportamentul micuței

Persoanele prezente la incident au alertat imediat autoritățile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, iar victima a fost transportată la spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

Cei doi agresori sunt de negăsit. Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul tragic.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si