Magistraţii au decis ca Robert Gabriel să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, informează observator.tv.

"Tânărul a fost depistat şi ulterior a fost reţinut de poliţişti. În prezent este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violarea vieţii private şi violenţă în familie", a declarat Raluca Brezean, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cati, tânăra chinuită, a oferit primele declaraţii.

"În halul ăsta, să facă urât cu certuri de două trei luni. Avem împreună aproape un a, dar niciodată nu s-a ajuns până aici. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a pus să îi pup mâinile, obligată să zic tot felul de chestii. Ultima oară m-a lovit de la sevraje, că nu avea nici măcar o ţigară în casă, că nu avea ce să consume.

Nu am plecat pentru că eram sub influenţa ameninţărilor. Mi-a zis că mă omoară, la fel ce era să facă şi acum numai că a scăpat. M-am prefăcut că fac ca el, că zic ca el, confirmam ce zicea el ca să pot să scap. De el aşa nu îmi e teamă, de ce poate din spate", a spus tânăra bătută. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si