Nu mai putin de 4.000 de credinciosi din toate colturile tarii au ocupat Curtea Catedralei Episcopale de la Husi pentru a-l intampina pe Preasfintitul Ignatie, noul episcop. La ceremonia oficiata de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, au participat 15 arhierei.

Dupa oficierea Liturghiei, mitropolitul Moldovei si Bucovinei a rostit o cuvantare prin care a atins si vulnerabilitatile care au condus la schimbarea din functie a lui Corneliu Barladeanu.

„il rugam pe Dumnezeu sa ne ierte pentru slabiciunile si neputintele noastre, precum si pentru toate smintelile care aduc tulburare, nedumerire si confuzie intre credinciosi. Nadajduim in iertarea si mila lui Dumnezeu si ne incredintam iubirii sale netarmurite”, a spus mitropolitul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Originar din Ardeal, PS Ignatie este cunoscut drept un slujitor ”bland si bun” al Domnului, dupa cum il descriu fosti colegi de seminar sau de facultate. Daca fostul episcop Corneliu a iesit in evidenta, de-a lungul anilor, prin atitudinea sa dura, PS Ignatie a impresionat prin smerenie, scrie adevarul.ro. De altfel, noul episcop a reusit sa sensibilizeze miile de credinciosi cu mesajul sau emotionant.

Click.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si