Close sidebar
Close sidebar

Primele declaratii ale sotiei barbatului ucis la Calarasi. Ce le-a zis politistilor despre atac

Sotia barbatului ucis la Calarasi de doi necunoscuti luati la ocazie a vorbit cu politistii. Femeia a fost si ea ranita de cei doi agresori care i-au ucis sotul si se afla internata la Spitalul Judetean din Calarasi.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a reusit sa le zica anchetarorilor ca au fost atacati din spate si este in stare de soc. Barbatul a fost, de asemenea, injunghiat, dar ranile i-au fost fatale, potrivit libertatea.ro.

Doua persoane, sot si sotie, au fost injunghiate de doi barbati pe care i-au luat in masina lor, dupa ce au facut autostopul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

soferul i-a luat la ocazie pe cei doi tineri necunoscuti din comuna Dragalina, iar la destinatie, in comuna Perisorul, barbatului i-a fost taiat gatul si a murit, in timp ce sotia sa a fost ranita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI