Accidentul s-a produs pe DN2-E85, în zona localităţii Oreavu. Autocarul, care circula pe ruta Bucureşti Tecuci, pe sensul către Râmnicu Sărat, a derapat şi s-a răsturnat, ajungând pe un câmp.
 
Pasagerii din microbuz spun că cel vinovat pentru producerea accidentului este şoferul, cel care nu a adaptat viteza la condiţiile meteo de afară.
Mai mult, mulţi pasageri spun că înainte de a se produce accidentul, şoferul era să mai facă altele.
 
"Vântul şi viteza şoferului au dus la producerea accidentului. N-am simţit nimic, doar ne-am trezit în râpă. Eu şi cu încă un bărbat am scos toţi pasagerii afară, mai puţin pe şofer pentru că era prins între fiare şi volan. Au venit ambulanţele şi ne-au dus pe toţi la spital", a spus unul dintre pasageri.
 
O femeie a mărturisit că a văzut numai sânge în faţa ei atunci când a căzut microbuzul. "Eu stăteam mai în spate şi, atunci când am căzut, am văzut o prăpastie mare, aşa cum nu am văzut în viaţa mea.
Au venit peste mine bagaje, persoane. Era sânge peste tot. Şoferul e vinovat. A condus ca un nebun"
, a spus o doamnă.
 
Unul dintre răniţi a explicat şi el că îl consideră vinovat pe şofer. "Tot drumul, de la Otopeni până aici a mers praf. Depăşiri neregulamentare, viteză. Era să mai facă un accident şi atunci i-am zis să meargă mai încet, că e urât afară.
Nu l-a interesat, se grăbea el"
, a spus bărbatul supărat.
Detalii despre acest caz ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si