Acum a venit prima reactie oficiala asupra mortii lui, iar ea vine de la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria. "La Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria s-a prezentat in data de 15 august 2018, prin transfer, un pacient in varsta de 68 de ani cu hemoragie digestiva superioara exprimata prin melena si sindrom anemic sever. investigatiile au confirmat diagnosticul de ulcere multiple sangerande si a fost internat la terapie intensiva unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic.

Cu toate acestea, starea generala a pacientului s-a agravat. in data de 19 august 2018, Ia orele 23:45, barbatul a decedat in urma unui stop cardio-respirator. Facem mentiunea ca pacientul era in evidenta pentru mai multe afectiuni cardiace si digestive. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite in urma necropsiei", precizeaza reprezentantii spitalului, intr-un comunicat de presa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Si reprezentantii Politiei Teleorman s-au autosesizat cu privire la acest deces. "Un barbat in varsta de 62 de ani, din Turnu Magurele, ar fi decedat in noaptea de 19 spre 20 august. in aceasta (luni- n.r.) dimineata, colegii nostri au deschis un dosar penal. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului. Cercetarile se efectueaza sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alexandria", a declarat reprezentantul Politiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si