Close sidebar
Close sidebar

Primele fotografii cu medicul Gheorghe Burnei dupa ce si-a reluat munca la o clinica privata! Doctorul are interzis sa profeseze in spitalele de stat, dar a gasit solutia sa-si reia activitatea!

Medicul Gheorghe Burnei se afla sub control judiciar.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicul ortoped Gheorghe Burnei, acuzat ca a luat mita si ca a facut experimente pe copii, are interdictie de a profesa in spitalele de stat, dupa decizia magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, luata in luna iulie. Mai mult, magistratii au considerat ca Burnei trebuie sa ramana sub control judiciar. Burnei solicitase in instanta ca masura controlului judiciar sa-i fie ridicata, pentru a putea profesa din nou la Spitalul „Marie Curie” din Capitala. El a argumentat ca nu are bani din care sa se intretina si ca in spitale private nu sunt conditii pentru a putea sa isi desfasoare activitatea. Cateva fotografii recente il infatiseaza pe celebrul medic ortoped, care a revenit la o clinica privata.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Parintele unui pusti operat acum un an de Burnei, s-a dus cu baietelul la un consult. „Prietenii mei dragi, azi am fost la un consult cu puiutul meu drag Antoan la Dl.Profesor Dr.GHEORGHE BURNEI, o mare somitate a chirurgiei romanesti.

Pentru mine si familia mea este si il consider un Dumnezeu, pentru tot ce a făcut pentru ANTOAN. Acum Antoan, datorita interventiei chirurgicale a dansului, copilul calcă pe toată talpa si consider că este si el un copil normal, dar cu multă răbdare si recuperare, sport si procedeele recomandate vom învinge.  Am fost primiti cu foarte multa caldura de Dl.Doctor Burnei la Clinica privata”, a scris tatal pacientului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI