"Nu ma simt vinovat", a spus el.

Pe un ton hotarat, principalul suspect al triplului asasinat neaga ca si-a ucis parintii si bunica. Sunt primele imagini cu barbatul, dupa ce a fost ridicat de procurori de la inmormantarea familiei sale. Astazi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

-Aveai datorii? Voiai sa vinzi apartamentul?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Povestea teribila a triplei crime incepe abia acum sa prinda contur. Individul de 35 de ani ar fi pus la cale  un plan bolnav pentru a-i baga in pamant pe cei care l-au crescut si l-au iubit neconditionat. Surse din ancheta spun ca tanarul era disperat pentru ca ar fi avut datorii de peste 200 de mii de euro. Le-ar fi cerut bani parintilor, dar acestia l-au refuzat. Asa ca individul ar fi scos la vanzare, fara stirea lor, un apartament pe care-l detineau in Satu Mare.

Cand sotii Rentea au aflat, s-ar fi iscat o cearta, in urma careia fiul ar fi decis sa-i omoare si pe ei si pe bunica lui. Un vecin l-a vazut nervos, cu putin timp inainte de groaznicul asasinat.

- L-ati vazut atunci joi seara? Da, l am vazut, era acasa, a venit pana la masina. Eu cand l-am vazut m-a fulgerat tot corpul ca niciodata.

Oamenii legii au gasit urme de sange in masina fiului.

Acesta a fost detaliul care l-a dat de gol. Surse din ancheta spun ca individul si-a ucis bunica, apoi si-a ucis tatal in garaj si i-ar fi lasat trupul ascuns, dupa masina. Dupa aceea s-ar fi dus sa-si ia mama din statia de autobuz. Femeia n-ar fi banuit nimic pana cand n-a intrat in casa. Acolo fiul ei a lovit-o mortal, iar femeia s-a prabusit langa geanta si langa punga cu cumparaturi.

- Nu meritau parintii sa faca asa ceva pentru ca ei l-au ajutat  foarte mult.
 

Citeste si: Jandarmeria cere sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care a lovit un cal la protestul de duminica: "Dar cu caii ce-ati avut?" VIDEO

Semne ca mintea barbatului era tulburata ar fi aparut in urma cu 4 ani, cand a vrut sa se reangajeze la inspectoratul pentru situatii de urgenta din satu mare. Lucrase acolo pana in 2011, cand si-a adt demisia. La reangajare, insa, superiorii au avut parte de un soc.

MARIUS SILADI, pur de cuv ISU: Incearca sa revina in luna mai anul 2016 cand participa la concursul pentru ocuparea unui post vacant de subofiter  0.30

+ 0.36 insa a fost declarat inapt la proba psihologica.

Barbatul care si-a ucis mama, tatal si bunica risca sa-si petreaca urmatorii 25 de ani in spatele gratiilor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si