Cântărețul a fost adus cu cătușe în fața magistraților după ce a trecut pe roșu provocând un accident și a fugit de echipajul poliției.

Culiță a fost adus încătușat în fața magistraților

Artistul a fost reținut pentru 24 de ore în urma accidentului provocat în noaptea de miercuri spre joi în municipiul Cluj-Napoca.

Citește și: Culiță Sterp, cu poliția pe urme

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„A părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițistului. Avem o ancheta penală în curs, astăzi cetățeanul respectiv va fi prezentat în fața instanței și instanța va fi cea care decide măsurile. Eu nu vreau să împart cetățenii pe categorii socio-profesionale, eu vreau să spun că sunt cetățeni care respectă legea și cetățeni care nu respectă legea în România”, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode, despre acest caz.

Cântărețul a condus sub influența băuturilor alcoolice

Culiță Sterp se întorcea de la filmarea unui videoclip, moment în care a fost prins de radarul polițiștilor de la rutieră.

Citește și: UPDATE: Fostul tenismen Ilie Năstase a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice

Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și a continuat goana pe străzile din Cluj-Napoca.

Nici semaforul de culoare roșie nu l-a oprit pe cântăreț, acesta provocând și un accident, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si