Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu Elena Udrea și Alina Bica în pușcărie. Cum au fost surprinse cele două în incinta închisorii

Zi decisivă pentru Elena Udrea și Alina Bica. Judecătorii din San Jose decid astăzi dacă le acordă sau nu statut de refugiat politic.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele două au fost eliberate din arest la sfârșitul anului trecut după ce completurile de 5 judecători de la Instanța Supremă din România au fost declarate nelegale.

Citeste si: Guvernul vrea să acorde ajutoare de stat pentru telenovele și seriale

Aseară la o televiziune de știri a fost publicată o fotografie cu Elena Udrea și Alina Bica în incinta închisorii, în timp ce discutau cu avocatul lor. Imaginea ar fi fost surprinsă anul trecut câ nd cele două au fost închise la pușcăria "Vilma Curling".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute, în Costa Rica, pe 3 octombrie 2018, după ce au fost săltate de pe stradă, de Interpol.

Citeste si: Adevărul despre declararea epidemiei de gripă! De ce nu a fost făcut încă anunțul oficial?

Fostul ministru al Turismului şi fosta şefă a DIICOT au părăsit penitenciarul din capitala costaricană San Jose, în Ajunul Crăciunului, după ce Înalta Curte le-a suspendat pedeapsa cu închisoarea dată în ţară, iar Tribunalul Bucureşti a decis anularea cererii de extrădare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI