Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu fiica lui Kim Jong-un. Dictatorul și-a adus fetița la lansarea rachetei balistice

Liderul suprem din Coreea de Nord, Kim Jong-un a apărut însoțit de fetița sa la cea mai recentă lansare de rachetă balistică, moment în care a amenințat SUA cu bombe nucleare în caz de conflict armat.

Sorin Negru,

Primele imagini cu fetița lui Kim Jong-un

[Sursa foto: SkyNews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Existența fiicei liderului nord-coreean nu a fost niciodată confirmată public, potrivit Sky News. Se crede că ar avea până la trei copii, două fete și un băiat.

Citește și: Un nou război în 2023? Cresc tensiunile între Coreea de Nord și vecinii săi

Coreea de Nord a testat vineri o rachetă balistică cu rază lungă de acţiune suspectată a fi o rachetă balistică intercontinentală (ICBM), determinând o reacţie de condamnare din partea SUA şi un exerciţiu aerian comun cu forţele sud-coreene.

Citește și: Panică în Japonia după trei rachete lansate de Coreea de Nord. Trenurile Shinkansen de mare viteză, oprite

KCNA a informat sâmbătă că racheta testată a fost un" Hwasong-17",

un nou tip de ICBM, şi că a fost lansată sub îndrumarea liderului ţării pe fondul" manevrelor militare confruntaţioniste nesăbuite ale SUA şi ale altor forţe ostile".

Kim Jong-un amenință SUA cu bombe nucleare

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat că Phenianul va răspunde cu arme nucleare la noi ameninţări din partea SUA şi a altor forţe ostile, conform informaţiilor difuzate sâmbătă de presa de stat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform KCNA, Kim Jong Un" a declarat solemn că, dacă inamicii continuă să reprezinte ameninţări" la adresa Coreei de Nord,  "partidul şi guvernul nostru vor reacţiona cu hotărâre la bombe nucleare cu arme nucleare şi la o confruntare totală cu o confruntare totală".

Primele imagini cu fetița lui Kim Jong-un, lângă rachetele ucigașe

În imaginile publicate în presa de stat de la Phenian, fetița apare ținută de mână de tatăl ei, în timp ce el inspectează lansarea rachetei balistice.

În timp ce agenția de știri de stat KCNA nu a dat numele fetei, experții cred că pe fată p cheamă Ju Ae și  se estimează că are vârsta cuprinsă între 12 și 13 ani.

Pe fată p cheamă Ju Ae și  are vârsta cuprinsă între 12 și 13 ani.

[Sursa foto: Twitter]

În 2013, starul american de baschet Dennis Rodman a spus că liderul coreean Kim Jong are o fiică nou-născută pe nume Ju Ae.

Potrivit KCNA, soția lui Kim, Ri Sol Ju, și-ar fi făcut și ea apariția la lansarea rachetelor de vineri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI