Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu mama fara suflet care si-a injunghiat propriul fiu. Cine era de fapt femeia!

Mama din Lupeni care si-a omorat fiul de 35 de ani cu un cutit de bucatarie a fost descoperita. Ea este asistenta medicala la sectia de pediatrie a spitalului din localitate!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oribila crima ar fi inceput de la faptul ca femeia ii reprosa fiului sau ca nu are loc de munca, ca bea prea mult si ca nu isi face un rost in viata. Barbatul a ripostat nu doar verbal, iar in acel moment femeia a explodat. Ea si-a pierdut cumpatul, a luat un cutit de bucatarie si si-a injunghiat mortal fiul.

Tatal barbatului era in casa in momentrul in care s-a petrecut teribilul gest. Miercuri seara, cei doi au fost dusi la audieri. Au aparut si primele imagini cu femeia, angajata la sectia de pediatrie a spitalului din Lupeni ca asistenta medicala. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI