Au apărut primele imagini cu principalul suspect al crimei din Berceni. Marcel Șerbuc a fost găsit ieri în orașul Tiel din Olanda, la o săptămână după ce trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit în apartamentul din Berceni unde stătea cu chirie alături de mama sa și concubinul acesteia. 

Bărbatul și concubina sa, mama fetei de 12 ani găsită fără suflare în lada unei canapele, se pare că ar fi ținut legătura până acum ceva timp. 

Acesta a fost caracterizat ca fiind un bărbat extrem de gelos, violent, agresiv, care nu accepta să fie refuzat de femei.

marcel erbuc crimă berceni

Primele imagini cu Marcel Șerbuc, suspectul crimei din Berceni. Tatăl Anei: „Să fie pedepsiți amândoi”

Marcel Șerbuc a fost găsit în Olanda

Marcel Șerbuc urmează să fie extrădat în România. El este principalul suspect în cazul morții fetiței de 12 ani al cărei trup a fost găsit ascuns în lada unei canapea. Anamaria era de negăsit când bărbatul și mama fetei au plecat la muncă în Spania. 

marcel erbuc crimă berceni

Primele imagini cu Marcel Șerbuc, suspectul crimei din Berceni. Tatăl Anei: „Să fie pedepsiți amândoi”

[Sursa foto: Antena 3]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit informațiior, pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizați de proprietarul apartamentului cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

La început s-a crezut că persoana decedată este o femeie, dar expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Citește și: VIDEO. Patru bărbați prinși la furat au fost obligați să meargă dezbrăcați pe stradă

Tatăl biologic al fetei este cel care a anunțat dispariţia micuței la începutul lunii mai.

„În urma cooperării polițienești dintre  Poliția Română  și autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, în cadrul unei operațiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internațional, pentru omor. 

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO| Marcel Șerbuc, presupusul criminal al fetiței de 12 ani din Berceni, a fost prins în Olanda

E.N.F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams- Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de „Urmăriri”, pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea

persoanelor urmărite în baza mandatului european de arestare”, potrivit unui comunicat transmis de Poliție.

Prima reacție a tatălui Anei după descoperirea macabră

Tatăl Anei a vorbit pentru prima dată după descoperirea uluitoare pentru Antena 3. Bărbatul a mărturisit că a avut ultima discuție cu fiica sa pe data de 9 aprilie 2023 și potrivit primelor date și informații fetița ar fi fost ucisă pe data de 11 aprilie 2023.

„Nu am nevoie de bani. Nu am nevoie de nimic. Eu nu-mi vând copilul pe bani. Legea să-și facă datoria. Să fie pedepsiți amândoi. Copilul nu mi-l mai aduc înapoi!” a spus Vasile Constantin, tatăl fetiței ucise cu bestialitate.

Citește și: VIDEO| Marcel Șerbuc, presupusul criminal al fetiței de 12 ani din Berceni, a fost prins în Olanda


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si