Regele Charles al III-lea suferă cancer. Cum arată monarhul Regatului Unit, după gravul diagnostic primit?

Regele Charles al III-lea, diagnostic crunt

Regele Charles al III-lea, monarhul din Regatul Unit, a primit un diagnostic crunt în urmă cu câteva zile. Potrivit anunțului oferit de Casa Regală, regele în vârstă de 75 de ani, se confruntă cu cancerul.

Oficialitățile de la Palatul Buckingham nu au oferit detalii despre forma de cancer cu care se luptă regele.

La scurt timp de la diagnosticarea cu boala cruntă, Regele Charles a fost surprins în mașină, alături de Regina consoartă, Camilla.

regele charles si regina camila

Regele Charles împreună cu soția sa

[Sursa foto: Profimedia]

Boala regelui a fost descoperită în timp ce urma un tratament. Luna trecută, Regele Charles a fost operat de prostată. În timp ce unii zvonesc că regele ar suferi de cancer de prostată, Casa Regală neagă această informație.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cancerul, boala care a îngenunchiat familia regală?! Regele Charles al III-lea nu este primul care primește diagnosticul crunt, bunicul lui a murit din pricina afecțiunii

"Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente programate, în cursul cărora a fost sfătuit de medici să-şi amâne sarcinile publice. Pe tot parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să se ocupe de afaceri de stat şi documente oficiale, ca de obicei", se arată în declarația oficială transmisă de Casa Regală.

regele charles in masina

Prima imagine cu regele Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

[Sursa foto: Profimedia]

Regele Charles al III-lea a preluat funcția de conducere monarhiei Regatului Unit în luna septembrie a anului 2022. Încoronarea sa a avut loc la data de 6 mai 2023, într-o ceremonie fastuoasă, vizionată de milioane de oameni.

Regele Charles al III-lea

Regele Charles al-III-lea la depunerea jurământului

[Sursa foto: Captură YouTube]

Regele Charles al III-lea va fi urmat la tron de fiul său cel mare, William, Prințul de Wales.

Bunicul regelui Charles a murit din cauza cancerului

Regele George al VI-lea, bunicul Regelui Charles al III-lea, a murit din cauza cancerului la plămâni. Fostul monarh a fost găsit fără suflare la data de 6 februarie 1952, în patul său de la Sandringham House din Norfolk, după ce, în urmă cu câteva luni, fusese operat la plămâni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si