Politicianul italian Matteo Salvini a postat pe contul lui de Facebook un videoclip in care apar cei doi romani, dar si masina acestora, in care au fost gasite mai multe obiecte.

Politicianul a scris in dreptul videoclipului urmatoarea descriere: „Iata videoclipul cu cei doi sacali (romani, dupa cum anunta ziarele, insa mie imi par a fi romi), gasiti in Amatrice cu masina plina de obiecte furate, bani si instrumente de spargere.

Se pare ca ei s-au prezentat a fi turisti. Rusine!”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Barbatul de 44 de ani şi femeia de 45 au fost vazuti intr-o maşina cu numere de Germania imediat ce ar fi comis mai multe furturi in satul Preta din Amatrice. In maşina, carabinierii au gasit haine, obiecte de uz casnic şi 300 de euro.

Cei doi români au fost arestati preventiv pentru furt calificat in forma agravanta. Ei sunt cunoscuti cu antecedente penale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si