Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu tatal Madalinei Manole la capela! Batranul e distrus de durerea pierderii sotiei si plange

Ion Manole nu a iesit din casa de la moartea sotiei sale. Pana in aceasta dimineata!

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Manole a fost daramat, sambata noapte, cand a aflat ca sotia sa a murit. Barbatul este diabetic, dependent de insulina si, in urma cu vreo doi ani a suferit si un accident vascular, asa ca apropiatii se tem pentru viata lui.

 

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

De cand a aflat ca Eugenia Manole a murit barbatul a plans si si-a strigat disperarea. Nu a putut sa iasa din casa nici macar luni, cand sicriul sotiei sale a fost depus la capela.

In aceasta dimineata, el insa a venit la capela. Batranul, sprijinit de rude si plangand tot timpul, a intrat in capela. S-a asezat pe bancuta langa sicriu, dar nu a putut sa stea prea mult inauntru asa ca a iesit afara. S-a asezat pe o bancuta, la soare, unde a fost consolat de o nepoata.

In fata intrarii in capela au fost asezate mai multe coroane. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI