Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini cu Tudy dupa ce si-a dat demisia din functia de Viceprimar al Capitalei! Tudor Ionescu pare apasat de probleme

Tudor Ionescu, politicianul cu cel mai scurt mandat de Viceprimar al Capitalei, inca se reface dupa dusul rece de care a avut parte cu cateva saptamani in urma.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscut drept Tudy, de pe vremea cand era iubitul Oanei Zavoranu, Tudor Ionescu a fost numit viceprimar si demis patru zile mai tarziu, la presiunea opiniei publice. Finul lui Calin Popescu Tariceanu, Tudy a continuat sa creada in steaua lui ca om politic, cu toate ca scandalul cu Oana Zavoranu l-a pus intr-o ipostaza extrem de neplacuta.

Zilele trecute, consilierul general a iesit la o terasa impreuna cu cativa colegi de breasla, pentru a mai pune tara la cale. A fost o ocazie rara, mai ales ca Tudy nu prea s-a mai aratat la fata dupa ce si-a anuntat demisia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fostul iubit al Oanei Zavoranu a parut mai degraba apasat in discutiile pe care le-a purtat cu cei doi barbati. Echipat cu un tricou de culoare rosie, liberalul a privit suspicios in toate directiile si nu a schitat nici un fel de zambet. Mult mai relaxati, ceilalti doi barbati aveau mai degraba o atitudine de profesori ingaduitori in fata elevului care nu si-a invatat prea bine lectia.

Din pacate pentru Tudor, drumul pana in varful politicii romanesti e lung, anevoios si plin de piedici. In cazul lui, traseul a inceput extrem de prost, cu o diva, un divort si o inregistrare compromitatoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI