Fortele de securitate ruse au dezamorsat luni dispozitivul explozibil gasit la o statie de metrou din centrul orasului Sankt-Petersburg, dupa deflagratia produsa anterior intr-o alta statie, a anuntat, intr-un comunicat, Comitetul National Antitero, conform caruia noua persoane au murit si 20 au fost ranite, transmite Reuters.

Dispozitivul neexplodat a fost gasit la statia de metrou Plosciad Vosstania, diferita de cea unde s-a produs deflagratia.

Anterior, o bomba artizanala a explodat la bordul unei garnituri de metrou in apropierea statiei Sennaia Plosciad.

Dupa ce initial s-a vorbit despre doua explozii, autoritatile ruse au precizat ulterior ca a fost de fapt o singura explozie si ca aceasta s-a produs in tunelul dintre doua statii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Comitetul National Antitero a precizat ca noua persoane au murit si 20 au fost ranite in explozie.

Conform unui bilant anterior citat de media ruse, 10 persoane ar fi murit si intre 20 si 50 ar fi fost ranite in explozia cauzata de o bomba artizanala care continea srapnel.

Presedintele rus Vladimir Putin urma sa se intalneasca in Sankt-Petersburg cu omologul sau din Belarus, Aleksandr Lukasenko.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si