Close sidebar
Close sidebar

Primele imagini de la accidentul in care au fost implicati Valerie si Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos si sotia acestuia, Valerie Ciolos, au fost implicati intr-un accident rutier in judetul Dambovita. Masina in care se aflau a fost lovita de un alt autoturism.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul rutier s-a produs joi, 7 septembrie, cand Dacian Ciolos si sotia sa se intorceau de la MagiCamp, tabara pentru copiii bolnavi de cancer administrata de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, in localitatea damboviteana Branesti.   Accidentul a avut loc pe DN 71 Targoviste- Bucuresti, in comuna Ulmi.   Masina fostului premier a fost lovita din spate de un alt autoturism care circula cu viteza.    Nici fostul premier si nici sotia acestuia nu au fost raniti, insa masina care i-a lovit a fost avariata serios in urma accidentului.

Masina premierului, un autoturism marca Touareg de culoare neagra, a fost izbita de un Ford. Masina fostului premier era condusa de un ofiter SPP.   Nu se stie deocamdata cum s-a solutionat cazul, care este cercetat de oficialii de la Bucuresti. Incidentul a avut loc in dreptul viitoarei fabrici Arctic de la Ulmi. Masina care i-a lovit pe sotii Ciolos a fost serios avariata. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vezi video AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI