Update 11.30. Vineri dimineață, sicriul cu trupul actriței Tamara Buciuceanu Botez a fost luat de la Teatrul Bulandra și dus la Boserica Sf Gheorghe, unde va avea loc slujba de înhumare. Nepotul actriței, actorul Mihai Constantin, urmașul acesteia, se ocupă de tot, el a însoțit cortegiul funerar de la teatrul la biserică. 

Tamara Buciuceanu a fost depusă joi la Teatrul Bulandra, chiar pe scenă, unde a primit ultimele apaluze.

A fost o zi tristă și emoționantă în același timp! Astăzi, are loc înmormântarea. Aceasta este programată în jurul prânzului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În fața Teatrului Bulandra, care a fost ”tapetat” cu pozele marii actriței au fost depuse multe lumânări și flori. Cei care au admirat-o pe marea actrița Tamara Buciuceanu au făcut, pe trotuar, o inimă din candele arzând.

Citeste si: Ce se întâmplă ACUM în sala de teatru unde este depusă Tamara Buciuceanu! Ioana Tufaru, dezvăluiri emoționante de la Bulandra

Citeste si: Câţi bani câştiga Tamara Buciuceanu! Marea actriţă încasa de 15 ani indemnizaţie de merit!

Citeste si: Cutremurător! Ștefan Bănică jr a plâns  pe scenă după Tamara Buciuceanu Botez! Momente emoționante la Iași! Avem imagini exclusive

Tamara Buciuceanu va fi înmormântată în Cimitirul Sf Vineri, așa cum și-a dorit, pentru a fi alături de soțul său și de părinți.

Actrița Tamara Buciuceanu trăia singură de mulți ani, după ce rămăsese văduvă. Marea actriță a fost căsătorită timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, care a decedat în 1996. 

Tamara Buciuceanu a murit la spital, la vârsta de 90 de ani

Tamara Buciuceanu a murit marți, la Spitalul Elias. Actrița în vârstă de 90 de ani fusese internată la începutul lunii cu probleme de respirație. După o perioadă în care starea acesteia a fost stabile, iar veștile de la medici erau bune, Tamara Buciuceanu a avut o cădere, a trebuit să fie intubate, iar câteva ore mai târziu, reprezentanții spitalului anunțau decesul acesteia.

Imagini: Știrile Kanal D

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si