Inca de dimineata, la capela din Targu Jiu unde au fost depuse de marti seara sicriele cu trupurile celor trei, s-au strans zeci de persoane. Apropiati sau doar simplii curiosi care au aflat de povestea politistei criminale au asistat la scoaterea sicrielor din capela, a zecilor de coroane, si plecarea spre Balesti, localitate langa Targu Jiu, acolo unde va avea loc inmormantarea. Cele trei sicrie sunt transportate in masini diferite.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Sotul politistei care s-a sinucis, dupa ce si-a omorat mama si bebelusul, a decis ca femeia sa fie inmormantata in acelasi timp si in acelasi loc cu victimele sale. Astfel, Adela Lapadat va fi inmormantata astazi, alaturi de cei doi, in cimitirul din comuna Balesti.


Adela Lapadat, o politista de 33 de ani, aflata in concediu pentru cresterea copilului, si-a impuscat duminica, mama si bebelusul de 6 luni si apoi s-a sinucis.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si