Rona Hartner este condusă astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântarea a început la ora 12:00, iar zeci de oamenii au venit să-și ia „rămas bun” de la îndrăgita artistă.

Rona Hartner va fi înmormântată azi, 1 decembrie 2023, la cimitirul Bellu catolic din Sectorul 4 al Capitalei, acolo unde a fost înmormântat și tatăl ei. Slujba a început în urmă cu doar câteva minute.

Sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit al îndrăgitei artiste a ajuns în România pe data de 29 noiembrie și a fost depus la capela catolică a cimitirului Bellu. La priveghi, zeci de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu Ronei Hartner.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Rona Hartner va fi condusă azi pe ultimul drum. Oamenii își iau rămas bun de la marea artistă

La slujba de înmormântare este prezent și dansatorul argentinian Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, tatăl fiicei sale în vârstă de 15 ani, Rita.

Apropiații artistei sun sfâșiați de durere. Rona Hartner este condusă pe ultimul drum

Rinda, sora mai mare a Ronei Hartner, a povestit în emisiunea Exclusive VIP, moderată de Cristi Bancu, cum au fost trăite ultimele clipe din viața surorii sale mai mici. Aceasta a mărturisit că mama artistei trece acum prin momente cumplite și nu poate să accepte că unul dintre copiii ei nu mai este.

„Este foarte greu pentru noi, pentru mama mai ales care nu acceptă că și-a pierdut unul din copii.

Eu am avut șansa să fiu în ultimele clipe cu ea. Am ajuns direct din Canada, m-am dus direct la spital. Am stat cu ea toată noaptea, suferința ei era calmată de medicamente.

După ce au venit surorile medicale să îi schimbe medicamentele, eu m-am dus și i-am zis: ‘Ronel, mă duc să iau o cafea. Hai să bem o cafea împreună’ și m-am dus. Știa că sunt acolo și i-am spus ‘așteaptă-mă!’

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

M-am întos la ea, am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că parcă i s-a luminat fața și a zâmbit, cu zâmbetul ăla pe care îl avea ea tot timpul. Am întrebat-o i-am zis: ‘Ronel, visezi ceva frumos? Sau pe cine vezi de te bucuri așa?’ Și în momentul ăla cu zâmbetul pe buze a plecat.

Rona era foarte credincioasă și cred că zâmbetul pe care îl avea, probabil că l-a văzut pe Iisus. (…) Avea zâmbet, s-a luminat toată la față, toată durerea, toată suferința pe care o avea înainte, toate s-au dus și fața ei era liniștită și cu zâmbet.

A plecat cu zâmbetul pe buze”, a dezvăluit Rinda, sora Ronei Hartner, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si