UPDATE: Mirii au dansat pe melodia lui Smiley, Vals

Pavel Bartoș a publicat pe contul său de pe o rețea de socializare valsul mirilor. Elena și Ianis au ales o piesă de-ale lui Smiley, colaborarea cu Feli, Vals.

Momentul a fost foarte emoționant atât pentru miri, cât și pentru socri, dar și pentru invitații la evenimentul anului de la Palatul Stirbey.

 

În ziua în care se joacă finala EURO 2024 între Anglia și Spania, Ianis Hagi își unește destinul în fața lui Dumnezeu cu soția sa, Elena. Cei doi miri radiază de fericire unul lângă altul.

Primele imagini de la nunta anului au apărut timp ce dansau Hlambura, dansul trandițional al machedonilor.

Elena și Ianis Hagi

[Sursa foto: capturi Atac de Constanța și Redacția.ro]

Ianis Hagi și Elena, nunta ca-n basme. Cum arată cei doi miri

Ianis Hagi și Elena își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu astăzi, la biserica Sf. Visarion din Capitală. Cei doi miri au oficializat cununia civilă anul trecut, de Crăciun.

Ziua cea mare a celor doi miri a început cu Hlambura, un dans tradițional machedonesc. Ianis Hagi și Elena au dansat în fața casei, cu steagul celebru, înconjurat de familie și apropiați.

Elena și Ianis Hagi

[Sursa foto: Constanta 100% - CT100.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Elena strălucește într-o rochie albă, din dantelă, cu o trenă imensă și cu un voal lung. Mireasa a ales un machiaj discret și să își poarte părul lejer, pe spate. Buchetul Elenei este din flori albe.

Citește și: Ies la iveală noi detalii despre tentativa de asasinare a lui Trump. Martorii spun că l-au observat pe lunetist, dar polițiștii i-au ignorat. "L-am văzut clar cu o pușcă"

Elena Hagi

[Sursa foto: capturi Atac de Constanța și Redacția.ro]

Ianis Hagi a ales să îmbrace un sacou alb și pantaloni negri. Mirele a făcut o schimbare de look pentru cel mai mare eveniment din viața sa. Ianis s-a tuns scurt, după o perioadă îndelungată în care și-a portat părul lung.

Consilierul vestimentar al acestuia a dezvăluit că mirele va îmbrăca două costume pe perioada nunții.

"Ianis va avea două ţinute foarte elegante. Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră.

În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală.

Pantalonul, papion din mătase naturală. Asta înseamnă un dress code black tie. Ianis a trecut de nivelul acesta (n.r. de a alege din catalog). Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu, a declarat consilierul vestimentar al lui Ianis Hagi", potrivit orangesport.ro.

Citește și: Wiz Khalifa, ridicat de polițiști după ce și-a aprins un joint pe scenă, la Beach Please. Rapperul a mai avut probleme cu legea din cauza drogurilor

Ianis și Elena

[Sursa foto: capturi Atac de Constanța și Redacția.ro]

Socrul și soacra mare au fost și ei surprinși. Soacra mare a îmbrăcat o rochie albstră, iar Gică Hagi are un costum alcătuit dintr-un sacou albastru și rever negru, pentru a se asorta cu soția sa, și pantaloni negri.

Momente înaintea cununiei religioase:

Citeste si: Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”- kfetele.ro

Citeste si: Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată la spital- radioimpuls.ro

Citeste si: Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat- antena3.ro

După ceremonia religioasă, Ianis Hagi și Elena vor petrece alături de cei peste 700 de invitați la Palatul Știrbey. 

Cu câteva zile înainte de marea zi, Elena povestea că va avea parte de nunta visurilor. 

"Totul este pregătit, am avut parte de foarte mare ajutor. Tot ce mi-am dorit, duminică, sunt sigură că o să devină realitate și am fost foarte atentă la detalii", a declarat Elena despre ziua nunții.

Pregătirile pentru petrecerea fastuoasă au început încă de anul trecut. Floristul evenimentului, al patrulea cel mai bun din Europa, a mărturisit că au fost aduse camioane cu întregi de flori pentru a realiza decorul, care va completat de peste 4.000 de lumânări și de copacii seculari de la Palatul Știrbey.

"Suntem pe ultima sută de metri, organizarea este în toi. Inamicul nostru este temperatura, dar suntem în jur de 60 de persoane, încercăm să ne organizăm, lucrăm de la foc continuu(...) În cadrul evenimentului și pe seară sunt mii de lumânări, în jur de 3.000-4.000 de lumânări. Sunt câteva zeci de mii de fire de flori", a declarat floristul evenimentului, Nicu Bocancea, potrivit antena3.ro.

Meniul de la nunta anului este pregătit de chefi celebri. Un moment inedit din cadrul evenimentului va fi o sesiune de live cooking.

"Întâi aperitivul, peştele, mai avem un interluduiu între peşte şi friptură, sorbet cu vodcă, şi după aceea vine friptura la final. Friptura e muşchi de vită, pulpă de raţă, piure de păstârnac cu ţelină şi cartofi dulci(...) „Este vorba de o zonă în care noi vom găti live, live cooking, unde se pot întâmpla multe lucruri, nu pot să vă spun ce", a declarat cheful Orlando Zaharia, conform aceleiași surse.

Atmosfera va fi întreținută de numeroși artiști. Printre aceștia se numără Pindu, Cornelia Rednic, Smiley, dar și o formație din Grecia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si