Directorul piețelor din Timișoara a avut parte de momente de panică noaptea trecută, atunci când mașina i-a fost incendiată, chiar în momentul în care se afla în fața porții. Sub autoturism, ar fi fost găsită și o cârpă îmbibată în motorină.

În cursul serii de marți, autoritățile au fost sesizate prin apel la 112. Momentan, oamenii legii derulează o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Flăcările au fost stinse încă de noaptea trecută, însă mașina este distrusă în totalitate. Interiorul a ars, iar din volan nu a mai rămas nimic. Pe capota mașinii nu se mai poate distinge nici culoarea pe care a avut-o caroseria.

masina arsa timisoara

Interiorul mașinii a ars în totalitate

Cum arată mașina directorului piețelor din Timișoara, incendiată noaptea trecută

Din primele informații apărute în spațiul public, flăcările ar fi izbucnit din partea din față a mașinii, acolo unde s-ar fi găsit și o cârpă îmbibată în motorină. Pentru moment, oamenii legii fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a petrecut incidentul.

Citește și: VIDEO-Atac în stil mafiot: Mașina de serviciu a directorului piețelor din Timișoara a fost incendiată în fața casei sale

Din imaginile obținute de reporteri, se pot observa cu ușurință pagubele. Din volanul mașinii nu a mai rămas, iar interiorul a ars în totalitate. Caroseria mașinii este și ea grav avariată, fiind zone în care nici măcar nu se mai poate distinge nici culoarea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din fericire, în urma incidentului de noaptea trecută din Timișoara nimeni nu a fost rănit. Nicio persoană nu se afla în mașină la momentul izbucnirii incendiului. Polițiștii au deschis un dosar penal.

masina incendiata timisoara

Bordul autoturismului incendiat la Timișoara a fost distrus

Mașina a ars ca o torță

Noaptea trecută, în jurul orei 02.00, pompierii au fost sesizați prin apel la 112. Acestora li s-a spus că un autoturism ardea pe strada Basarabia din Timișoara. În momentul în care autoritățile au ajuns la fața locului, mașina ardea ca o torță.

Citește și: VIDEO- Spectacol pe râul Bega, în Timișoara. O instalație fascinează pe toată lumea

Pompierii au făcut tot posibilul să stingă focul, însă flăcările s-au extins rapid și au distrus în totalitate autoturismul de serviciu al directorului piețelor din Timișoara. Anchetatorii nu exclus varianta unui atac.

Totodată, Mirel Pop spune că nu a primit niciun fel de amenințări la locul de muncă sau privind domeniul în care activează, însă spune că nu s-ar lăsa intimidat de astfel de gesturi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

masina arsa timisoara

Mașina directorului piețelor din Timișoara, la scurt timp după ce a fost incendiată

Dosar penal după incidentul de la Timișoara

Oamenii legii nu exclud nicio posibilitate. Mai mult decât atât, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere. Până la acest moment, directorul Administrației Piețelor din Timișoara nu a oferit detalii. Nu este exclusă nici varianta în care mașina să fi fost incendiată la comandă.

"La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timișoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului", au transmis polițiștii din cadrul Secției 4 Timișoara.

Știre în curs de actualizare! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: