În urma incendiului de la Taverna Racilor din Snagov, un dosar penal pentru distrugere din culpă a fost deschis în acest caz. Localul lui Pescobar nu avea autorizație de securitate la incendiu, nici asigurare.

Care ar putea fi cauza incendiului?

În acest caz, o anchetă a fost deja demarată, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza incendiului de pe malul lacului Snagov.

Se ia în calcul un posibil scurtcircuit, o posibilă imptrovizație electrică, făcută la nivelul etajului 1, de acolo pornind focul.

Totodată, este luată în considerare și varianta intenționată a incendiului.

Citește și: VIDEO: Pescobar, prima reacție după s-a spus că a rămas fără permis de conducere: ”Pescobar a făcut dintr-o glumă, minciună. V-am mințit frumos, elegant”

Omul de afaceri a fost amendat în urmă cu trei luni cu 60.000 lei. De asemenea, inspectorii ANPC au închis locația, din cauza unor nereguli de igienă și a alimentelor neconforme.

Restaurantul a fost controlat și amendat în mai

În luna mai, restaurantul din Snagov a fost controlat și amendat, pentru deficiențe pe linia securității la incendiu.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov spun că au verificat obiectivul în luna mai.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Citește și: FOTO/VIDEO- Primele declarații ale lui Pescobar după ce restaurantul din Snagov a ars: "Vești nu prea bune: a luat foc din temelii"

"Au fost constatate deficiențe pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amenda de 60.000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sancțiunea pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu)", spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov.

În urma incendiului, acoperișul pe structura din lemn s-a prăbușit parțial, potrivit Antena3.ro.  

Primele declarații ale lui Pescobar după ce restaurantul din Snagov a ars

Proprietarul a facut primele declarații după incendiu. Pescobar a confirmat incendiul de la restaurantul din Snagov, declarând că "a luat foc din temelii". Acesta a mărturisit că nu există victime, iar pagubele sunt doar materiale. 

Taverna Racilor din Snagov a fost cuprinsă de flăcări

Taverna Racilor din Snagov a fost cuprinsă de flăcări

[Sursa foto: Captură Instagram]

"Bună dimineața, dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov. A luat foc, într-adevăr, toată locația din Snagov. Nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru ca a luat foc noaptea. 

Sunt doar pagube de ordin material. A luat foc din temelii", a declarat pe contul său de Instagram, Pescobar.

Proprietarul a facut primele declarații după incendiu

Proprietarul a facut primele declarații după incendiu

De asemenea, Pescobar și-a asigurat următorii din online că pagubele vor fi remediate, iar restaurantul redeschis.

"Asta este. A luat foc, se face la loc, viața merge înainte" , a declarat pe contul său de Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si