Close sidebar
Close sidebar

Primele ipoteze ale anchetatorilor în urma incendiului de la restaurantul lui Pescobar. Un dosar penal pentru distrugere din culpă a fost deschis în acest caz

Un dosar penal a fost deschis pentru distrugere din culpă, în urma incendiului de la Taverna Racilor din Snagov. Localul afaceristului nu avea autorizație de securitate la incendiu și nici asigurare.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma incendiului de la Taverna Racilor din Snagov, un dosar penal pentru distrugere din culpă a fost deschis în acest caz. Localul lui Pescobar nu avea autorizație de securitate la incendiu, nici asigurare.

Care ar putea fi cauza incendiului?

În acest caz, o anchetă a fost deja demarată, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza incendiului de pe malul lacului Snagov.

Se ia în calcul un posibil scurtcircuit, o posibilă imptrovizație electrică, făcută la nivelul etajului 1, de acolo pornind focul.

Totodată, este luată în considerare și varianta intenționată a incendiului.

Citește și: VIDEO: Pescobar, prima reacție după s-a spus că a rămas fără permis de conducere: ”Pescobar a făcut dintr-o glumă, minciună. V-am mințit frumos, elegant”

Omul de afaceri a fost amendat în urmă cu trei luni cu 60.000 lei. De asemenea, inspectorii ANPC au închis locația, din cauza unor nereguli de igienă și a alimentelor neconforme.

Restaurantul a fost controlat și amendat în mai

În luna mai, restaurantul din Snagov a fost controlat și amendat, pentru deficiențe pe linia securității la incendiu.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov spun că au verificat obiectivul în luna mai.

Citeste si: „M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă- kanald.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Citește și: FOTO/VIDEO- Primele declarații ale lui Pescobar după ce restaurantul din Snagov a ars: "Vești nu prea bune: a luat foc din temelii"

"Au fost constatate deficiențe pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amenda de 60.000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sancțiunea pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu)", spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov.

În urma incendiului, acoperișul pe structura din lemn s-a prăbușit parțial, potrivit Antena3.ro.  

Primele declarații ale lui Pescobar după ce restaurantul din Snagov a ars

Proprietarul a facut primele declarații după incendiu. Pescobar a confirmat incendiul de la restaurantul din Snagov, declarând că "a luat foc din temelii". Acesta a mărturisit că nu există victime, iar pagubele sunt doar materiale. 

Taverna Racilor din Snagov a fost cuprinsă de flăcări

[Sursa foto: Captură Instagram]

"Bună dimineața, dragilor, cu vești nu prea bune de la Snagov. A luat foc, într-adevăr, toată locația din Snagov. Nu este niciun fel de victimă, nici nu avea de unde să fie, pentru ca a luat foc noaptea. 

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Sunt doar pagube de ordin material. A luat foc din temelii", a declarat pe contul său de Instagram, Pescobar.

Proprietarul a facut primele declarații după incendiu

De asemenea, Pescobar și-a asigurat următorii din online că pagubele vor fi remediate, iar restaurantul redeschis.

"Asta este. A luat foc, se face la loc, viața merge înainte" , a declarat pe contul său de Instagram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI