Ella de la Puterea Dragostei recunoaște că a avut sentimente puternice pentru Jador, însă susține că acum nu își mai dorește o relație cu el.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, lovită din nou! Au fost făcute publice noi imagini compromițătoare: "Îmi e o scârbă când te văd"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Război în culise între Ella și Manuela de la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat după terminarea emisiunii

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei: „I-am dat pastila de a doua zi de două ori!"

Chiar și așa, gesturile dintre cei doi concurenți și modul în care se tachinează, trădează declarațiile făcute de Ella de la Puterea Dragostei.

"Ella e o nerusinata care se da sfanta si pocaita face de ras oameni care chiar sunt crestini cu adevarat", "Rusine sa va fie", "Ella nu te mai da cine nu esti. Vorba lui Culita ´nu esti si tu vreo sfanta´ 😂¨, ¨Ii cauta temperatura :)))¨, ¨Sfanta Ella, asteapta sa i se ia pulsul¨, ¨Și ei îi place nu?? A băgat mînă să vadă dacă i intră e ruptă deja¨, ¨ Ella l-a invatat cu narav, daca e sa ne reamintim ce spunea gura lumii, el s-a mai jucat cu fofo ei la hotel, vrea iar

baiatul sa o maseze pe pocaita, mai ales dupa episodul cu flotarile peste ea a ultimului venit in casa😄¨, ¨Că a băgat el mîna văd,nu înțeleg ce vrea ea să facă de la apucat de mînă, ori el vrea să o tragă și ea nu vrea că îi place unde a băgat mîna¨, sunt o parte din comentariile lasate de fani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si