Au apărut primele reacții după explozia de la Rafinăria Petromidia. 

În această dimineață autoritățile au activat planul roșu de intevenție după ce rafinăria a suferit o explozie. Din fericire, nu a existat nicio victimă, iar personalul a fost evacuat la timp.

Primele reacții după explozia de la Rafinăria Petromidia

Autoritățile au intervenit astăzi de urgență pentru a stinge explozia de la Rafinăria Petromidia.

Explozia a vut loc în jurul orei 08:30. Din fericire, explozia nu a fost urmată de un incedniu. ISU Dobrogea a declarat că în urma exploziei nu au fost raportate victime. Mai mult decât atât, personalul format din 20 de membri a fost evacuat în siguranță.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Intervenim la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie de la ora 8.40. Din primele informaţii este vorba de o explozie neurmată de incendiu. Au fost evacuate 20 de persoane. Nu sunt victime până acum, iar restul personalului s-a autoevacuat în zona de adunare, pe platformă, a declarat Ana Maria Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea, potrivit digi24.ro.

explozie la rafinaria petromidia

Primele reacții după explozia de la Rafinăria Petromidia. "Nu sunt victime, personalul a fost evacuat"

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Rafinăria Petromidia a oferit o informare de presă în urma exploziei. Potrivit comunicatului transmis, activitatea pe platformă a fost oprită pentru realizarea lucrărilor de mentenanță, recertificarea și modernizarea unităților de producție.

Citește și: Guvernul a deblocat posturile din spitale. Ce spune premierul Ciolacu despre păstrarea "taxei pe boală", la 3 luni de la intrarea în vigoare

explozie rafinarie

Primele reacții după explozia de la Rafinăria Petromidia. "Nu sunt victime, personalul a fost evacuat"

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

În prezent, Rompetrol Rafinare desfășoară revizia generală a rafinăriei Petromidia. Activitățile și operațiunile sunt oprite pentru lucrări de mentenanță, recertificarea și modernizarea a unităților de producție. Pe fondul acestora, în această dimineață, a avut loc o aprindere în instalația de Hidrofinare Benzină (HB). Aceasta a fost stinsă și nu existe victime, situația fiind sub controlul forțelor de intervenție, care în aceste momente răcesc instalația, conform procedurilor specifice. Forțele locale de pompieri au beneficiat de sprijinul celor de la ISU Dobrogea, au transmis reprezentanții Petromidia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si