Cazul unor femei de serviciu din Gorj este printre primele care arata "hibele" noi legii fiscale. Femeile de serviciu de la gradinitele din comuna Rosia de Amaradia s-au plans ca noua revolutie fiscala le-a lasat cu buzunarele goale si ca au ajuns sa munceasca pe nimic.

Femeile lucreaza part time, iar primul salariu pe ianurie 2018 l-au incasat si a fost cu aproape 60% mai mic decat in decembrie 2017.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Daca pana la 1 ianuarie 2018, ele incasau 504 lei, de la 1 ianuarie vor incasa numai 217 lei. Diferenta aceasta se va regasi in contributiile pe care le va achita. O alta problema e mai grava la femeia de serviciu de la gradinitele din centrul comunei. Doamna castiga doar 217 lei in momentul de fata si suma respectiva nu va acoperi cheltuielile cu contributiile. Adica ea nu va ajunge nici macar pe 0, ci va trebui sa aduca de acasa un leu sau doi ca sa munceasca si ca sa putem incheia statele de plata.

E incredibil asa ceva", a declarat primarul Liviu Cotojman in urma cu cateva zile.

Mai trist este ca femeile au spus acest lucru jurnalistilor din zona, iar acum, cei de la Inspectoratul Scolar le-au chemat in ancheta si le-a obligat sa ofere note explicative pentru declaratiile lor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si