O tamponare s-a produs pe podul de peste Dunăre, chiar în prima zi de la inaugurare. Un șofer s-a oprit să facă o fotografie, moment în care mașina a fost lovită din spate. Cel mai scump obiectiv de infrastructură realizat în ultimii 30 de ani în România a fost inaugurat, ieri, la Brăila. Podul peste Dunăre a fost deschis circulației rutiere începând tot de ieri, de la ora 13.00. Deocamdată, podul va fi deschis doar pe timpul zilei. 

 

Citește și: VIDEO- Se deschide podul suspendat de la Brăila. Al treilea cel mai mare pod suspendat din Europa va avea restricții de circulație. Sorin Grindeanu: "Un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii"

Al treilea cel mai mare pod suspendat din Europa va avea restricții de circulație. Sorin Grindeanu: "Un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii"

Podul suspendat de la Brăila este al treilea cel mai mare pod din Europa. Noul pod suspendat din țară va fi inaugurat astăzi printr-o ceremonie oficială. Imediat după finalizarea ceremoniei de inaugurare, circulația pe pod se va deschide circulația, care va fi restricționată. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Joi este inaugurarea podului suspendat, peste Dunăre, de la Brăila.  La ceremonia de inaugurare vor participa peste 300 de persoane, printre care Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor și comisarul european pentru Transporturi. La sfârșitul ceremoniei, la ora 13:00, circulația pe pod va fi deschisă. În declarația oferită astăzi la inaugurarea podului de peste Dunăre de la Brăila, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit despre succesul realizării acestui proiect și despre tot ce înseamnă acesta pentru România. 

Podul a fost inaugurat ieri. Mesajul lui Sorin Grindeanu

”Astăzi trăim un moment special pentru infrastructura din România. În 2014 puţini credeau în reuşita acestui proiect. Iată că la 6 ani distanţă suntem aici împreună să deschidem circulaţia pe acest pod care leagă cele trei regiuni istorice. Este un pod pe care l-aş numi un pod al speranţei, un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii, pe care şi le-au pus locuitorii în această lucrare de infrastructură unică în România şi în sud estul Europei.

Citește și: Un pod din Galați este pe punctul de a se prăbuși

Acest pod până la urmă este dovada că statul român ştie să investească şi să atragă bani europeni, ştie să abordeze strategic dezvoltarea regiunilor din România şi mai ales ştie să creeze oportunităţi pentru noi locuri de muncă. România îşi consolidează prin această lucrare de infrastructură inclusive rolul strategic la frontiera de est a Uniunii Europene şi a Alianţei Nord-Atlantice ”, a declarat Sorin Grindeanu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si