Femeia, casiera la un magazin din Galati, care suferea de diabet şi era dependenta de insulina, s-a internat pe 24 decembrie la Spitalul Judetean din Galati, prezentând o insuficienta respiratorie. Potrivit medicilor, evolutia sa nu a fost insa una favorabila şi a ajuns la Sectia de Terapie Intensiva unde a decedat in noaptea de joi spre vineri, scrie news.ro.

”Este vorba despre femeie care nu s-a vaccinat antigripal şi prin natura profesiei dumneaei venea in contact cu multa lume.

E vorba de o pacienta diabetica, internata cu insuficienta respiratorie, care a avut o evolutie severa, cu necesar de ventilatie mecanica pentru ca facuse stop respirator. Pe perioada monitorizarii la terapie intensiva a facut repetate stopuri cardiace, in final costatându-se decesul. In acest moment avem confirmarea ca pacienta a fost infectata cu virsul AH3”, a declarat purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean din Galati, Lucica Grigorica.     

Reprezentanti ai DSP Galati au confirmat ca este vorba despre primul caz de gripa inregistrat in acest sezon la Galati.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si