Close sidebar
Close sidebar

Primul caz confirma de gripa din Galati. O femeie de 38 de ani a murit. Pacienta nu era vaccinata antigripal

O femeie in vârsta de 38 de ani, din Galati, care suferea de diabet şi a contractat virsul gripal AH3, a decedat, in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean, fiind vorba despre primul caz de gripa inregistrat in acest sezon in judet.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia, casiera la un magazin din Galati, care suferea de diabet şi era dependenta de insulina, s-a internat pe 24 decembrie la Spitalul Judetean din Galati, prezentând o insuficienta respiratorie. Potrivit medicilor, evolutia sa nu a fost insa una favorabila şi a ajuns la Sectia de Terapie Intensiva unde a decedat in noaptea de joi spre vineri, scrie news.ro.

”Este vorba despre femeie care nu s-a vaccinat antigripal şi prin natura profesiei dumneaei venea in contact cu multa lume. E vorba de o pacienta diabetica, internata cu insuficienta respiratorie, care a avut o evolutie severa, cu necesar de ventilatie mecanica pentru ca facuse stop respirator. Pe perioada monitorizarii la terapie intensiva a facut repetate stopuri cardiace, in final costatându-se decesul. In acest moment avem confirmarea ca pacienta a fost infectata cu virsul AH3”, a declarat purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean din Galati, Lucica Grigorica.     

Reprezentanti ai DSP Galati au confirmat ca este vorba despre primul caz de gripa inregistrat in acest sezon la Galati.


Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI