Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Primul convoi militar american a plecat spre Baza Mihail Kogălniceanu

Primele trupe americane au intrat noaptea trecută în România pe la Vama Nădlac I. Acestea se îndreaptă spre Baza Mihail Kogălniceanu din Constanța, iar pe întregul traseu convoiul este însoțit de Poliția Militară.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Primele convoaie ajung la Bucrești în noaptea de joi spre vineri

Primele convoaie cu tehnica militară ajung în Capitală în noaptea de joi spre vineri, aproximativ în jurul orei 1:00. Potrivit Libertatea.ro, traseul pe care îl vor parcurge trupele militare este următorul: A1, Centura Nord, A2. 

MApN anunțat că vor exista două coloane separate cu autotrailere. Prima coloană, de aproximativ 18 trailere, a plecat din Sibiu, în jurul 10.45, spre Râmnicu Vâlcea. Persoanele care se află la conducerea acestor vehicule trebuie să se odihnească timp de 9 ore, potrivit regulilor de transport europene.

Prin urmare, plecarea din Râmnicu Vâlcea va avea loc diseară la ora 22.00.

Citeste si: Militarii americani se pregătesc să plece către România. Care sunt misiunile pe care le vor îndeplini în țara noastră

Primul convoi militar american în România

[Sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan]

UPDATE: Convoaiele se îndreaptă spre Mihail Kogălniceanu

Primele convoaie cu tehnică militară ce aparțin Task Force (TF) Cougar sunt în drum spre Mihail Kogălniceanu, au anunțat reprezentanții Ministerului Apărării pe pagina de Facebook.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis invită și alte state NATO să trimită soldați în România. Șeful statului acuză "comportamentul tot mai agresiv al Rusiei în regiune" (VIDEO)

Știre inițială: Primul convoi cu tehnică militară ce aparține detașamentului american, a intrat în România seara trecută, pe la Vama Nădlac I.

„Chiar în aceste momente, convoaiele cu tehnica militară SUA sunt în drum spre Mihail Kogălniceanu. Autovehiculele din compunerea coloanei, însoţite de autospeciale ale Poliţiei Militare, se vor deplasa, după trecerea frontierei de stat, pe ruta Arad- Deva – Sibiu- Râmnicu Vâlcea – Piteşti – Bucureşti- Mihail Kogălniceanu”, anunţat, joi dimineaţă, Ministerul Apărării.  

Reprezentanții Ministerului au precizat că, pentru buna desfășurare a traficului, Poliția Militară va asigura toate măsurile necesare pentru fluența în trafic și posibilele restricții de circulație.

Poliție militară

[Sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan]

Citeste si: Desant american în România. Șeful NATO, Jens Stoltenberg, vine la Baza Militară Mihail Kogălniceanu ca să-i întâmpine pe militari SUA.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI