Close sidebar
Close sidebar

Primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical

Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi seară, primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical, fiind vorba despre un ambulanţier de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava. El se afla la domiciliu, refuzând internarea.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ministerul Sănătăţii confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Este vorba despre un ambulantier în vârstă de 53 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava", a transmis, marţi seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Profesorii, obligați să predea online! Se pregătește o nouă lege

Citeste si: VIDEO| Spirtul a dispărut fără urmă de pe rafturile supermarketurilor din Capitală

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul a prezentat simptomatologie COVID-19 în 24 martie, el fiind testat şi a primit rezultatul pozitiv în 30 martie. Acesta a fost internat la domiciliu şi nu a acceptat internarea. Bărbatul a murit acasă, marţi.

"Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, îşi exprimă regretul faţă de această pierdere şi transmite condoleanţe familiei. Ministrul Sănătăţii este alături de personalul medical din cadrul SAJ Suceava", a arătat sursa citată.

Citeste si: Cu limuzina la muncă! Modelele Studio 20 trăiesc ca reginele pe timp de criză

În prezent, conform raportărilor din teritoriu la INSP, un număr de 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI