Nicușor Dan a abordat în campania electorală și tema infrastrructurii din Primăria București, unde se regăsesc foarte mulți funcționari obedienți față de cei care i-au ținut s-au numit în funcții înalte. Numele lui Adrian Iordache, directorul Direcției juridice din primărie, a fost primul menționat de Nicușor Dan.

Adrian Iordache
Adrian Iordache, în timpul unei ședințe la Primăria București

„Încă o dovadă că Gabriela Firea se comportă în primărie ca pe propria moşie. În 2017 a demis-o pe Dorina Lazăr de la conducerea teatrului Odeon.

Instanţa a decis definitiv că demiterea a fost abuzivă. Acum primăria, din banii noştri, va trebui să îi plătească Dorinei Lazăr salariul de director pe toată durata contractului de management anulat, 2017-2019. Sunt sute de acte emise de primărie şi anulate definitiv de instanţă. Prima persoană care va zbura din primărie va fi directorul direcţiei juridice, Adrian Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie”, declara Nicușor Dan în iunie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Băiatul cel mare al Gabrielei Firea a împlinit 25 de ani: ”Și da, ți-am respectat dorința: fără foto pe FB!” FOTO

Citeste si: Nicușor Dan a fost prins de radar? Noul primar al Bucureștiului e chemat de judecători să consulte planșele foto ale Poliției rutiere! EXCLUSIV

Citeste si: Gabriela Firea în război cu Nicușor Dan: "Dl Plicuşor a anunţat că “va atrage” el fonduri europene pentru termoficare"

Gabriela Firea
Gabriela Firea a fost învinsă la alegerile locale de Nicușor Dan

Directorul Adrian Iordache a avut venituri lunare de peste 4.000 de euro

Într-adevăr, din CV-ul lui Adrian Iordache reiese că s-a angajat la Primăria București în 2000, în funcția de consilier juridic. După un an, el a devenit  Șef Serviciu consilier juridic. În 2002 și 2003 a fost Director General al Direcției Generale Juridice, iar din 2003 este Director Executiv al Direcției Juridice la Primăria Municiului București.

Din declarația de avere a lui Adrian Iordache reiese că acesta a încasat trei venituri de la stat. El a primit  131.640 de lei (salariu de la Primăria București), 73.008 lei (de la Primăria Sector 4) și 37.380 de lei de la Compania Muncipală București. Astfel, Iordache a încasat 242.028 de lei, adică 20.169 lei (aproximativ 4.200 euro) pe lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si