Aceasta prima idee a fost implantata la inceput doar in supermarketurile din Franta si momentan doar la un singur produs, laptele la cutie.

Laptele la cutie se va vine la pretul de 99 de eurocenti pe litru si ii va ajuta pe producatori sa obtina un venit de 39 de eurocenti pe litru dupa ce Carrefour a ajuns la un acord cu cei de la Lactalis (cel mai mare grup de produse lactate la nivel mondial) care le vine laptele cu 27,5 eurocenti pe litru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acest tarif a fost stabilit dupa ce 6.000 de persoane au raspuns la un chestionar online si au considerat ca acesta este pretul ce ar trebui platit pentru o cutie de lapte.

Momentant acesta este singurul produs, dar cei de la Carrefour spun ca in viitorul apropiat vor veni si cu alte produse la raft ale caror preturi sa fie dictate de catre cumparatori.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si