Close sidebar
Close sidebar

Primul lăutar amendat de ANAF pentru că nu şi-a declarat veniturile! A primit amendă în valoare de 3000 de lei

Constantin Florea, un bărbat de 46 de ani, din comuna Albeni, judeţul Gorj, şofer profesionist şi lăutar în timpul liber a fost luat în vizor de către reprezentanţii ANAF şi a fost amendat pentru că nu a declarat banii încasaţi pentru că a cântat la câteva petreceri.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lăutarul s-a trezit, acasă, cu doi inspectori antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care l-au anunţat că a fost amendat cu suma de 3.000 de lei pentru că a prestat servicii artistice fără a-şi declara veniturile obţinute.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„A venit ANAF-ul la mine acasă, ca la infractor. Consideră că eu am făcut evaziune fiscală cântând, dar oare cei care au delapidat statul român cu miliarde de euro, infracţiunea lor cum se numeşte? Binefacere? Au venit la mine acasă din relatările unor apropiaţi, care m-au reclamat.

Mi-au spus să declar ultimele venituri, din aprilie. Le-am spus că am cântat doar la două evenimente ale prietenilor şi am primit doar ciubuc de la petrecăreţi. Trebuie să dau şi această sumă înapoi, 300 de lei. Am rămas surprins că au venit la poartă. Sunt singurul lăutar din Gorj, să-mi ia mie pielea? O să plătesc, o să mă pun în regulă, o să-mi fac un SRL şi o să declar că am câştigat un leu şi le dau 1% din venitul meu, de meseria asta nu mă las.
Nu m-am făcut lăutar peste noapte. Le-am spus că şi în puşcărie dacă mă bagă, eu şi acolo o să cânt”
, a declarat, instrumentistul Constantin Florea, potrivit Mediafax.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI