Iubitul Elenei Udrea a postat o fotografie alături de fetiţa lor. Alături de fotografie a setat ca stare că "se simte invincibil".

Reamintim că cererea Elenei Udrea de eliberare de închisoare a fost respinsă de un judecător al Tribunalului Penal din Pavas, un district din San José, în Costa Rica, a relatat vineri site-ul ameliarueda.com.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se află în arest preventiv pentru două luni, după reţinerea ei de către Biroul Naţional al Interpol din Costa Rica la 3 octombrie, alături de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

La mijlocul lunii octombrie, Elena Udrea şi Alina Bica au înaintat o cerere de eliberare. Solicitarea Alinei Bica nu fusese încă judecată la momentul apariţiei articolului.

Ministerul Public din Costa Rica a confirmat că solicitarea Elenei Udrea a fost respinsă şi că ea va rămâne în arest preventiv.

Sursă: dcnews.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si