Ioan Crețu, cunoscut ca ”primul Becali al României” a fost primul milionar de după Revoluție din Iași. Destinul lui însă nu a fost unul fericit.

Cine este Ioan Crețu și cu câți bani a împrumutat banca?

Acesta a fost primul milionar de după Revoluție din Iași, el lucrând la Gostat și Avicola, însă jocurile de noroc și o tânără i-ar fi adus ghinionul, scrie evz.ro.

În anul 1990 a urmat să-și facă și prima consignație din zonă, acela fiind momentul lui de glorie. Banii câștigați îi punea în lăzi, mai informează sursa citată. Chiar și un bancher ar fi apelat la el la un moment dat.

„Am împrumutat Banca Națională cu 700 de milioane. Eu tot depuneam bani și într-o zi un bancher de acolo m-a întrebat dacă nu am mai mulți bani să depun. Și chiar atunci aveam în jur de 700 de milioane pe care i-am dat. După o lună i-am primit înapoi, chiar mi-au dat și dobândă. Eu am fost primul Becali, că el a venit după mine. Am fost bun cu toată lumea, nu ma interesa cine venea la mine să îmi ceară bani pentru orice eu le dădeam”, a spus Ioan Crețu într-o emisiune TV.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ioan Crețu azil

El este Ioan Crețu.

[Sursa foto: Romania TV ]

Citește și: Exclusiv! Camera anti-stres, locul în care depresia și emoțiile negative dispar într-o clipă: ”Oamenii nu știu cum să-și găsească echilibrul”

Milionarul a ajuns falit și stă într-un azil pentru bătrâni

Era un împătimit al jocurilor de noroc și chiar se deplasa cu avionul până la București pentru a-și face plăcerea. La început el a câștigat 150 de milioane de lei, însă mai apoi lucrurile nu au mai decurs așa cum trebuia.

La un moment dat chiar și-a înșelat soția cu o tânără de 20 de ani, care în cele din urmă a aflat despre această aventură. Pentru că a acceptat scuzele milionarului, ea a divorțat și l-a lăsat pe Ioan Crețu fără o parte considerabilă din avere.

Primul Becali de România azil

Imagine reprezentativă pentru un azil.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Mărturia șocată făcută pe patul de moarte de un bărbat bolnav de cancer. Polițiștii au rămas înmărmuriți

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Pentru că nu și-a dorit să rămână singur și se îndrăgostise până peste cap de tânăra mult mai mică ca el, cei doi s-au căsătorit și au făcut împreună și un copil. Nu după mult timp ea a plecat în Elveția la muncă, iar el a ajuns să stea într-un azil de bătrâni, destin asemănător cu cel a lui Irinel Columbeanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si