Close sidebar
Close sidebar

Primul om din lume care va primi 1.250 de dolari pe luna pentru a nu face nimic timp de un an!

Pentru urmatoarele 12 luni, un barbat pe nume Edwin din Sarasota, Florida, va primi 1.250 de dolari pe luna fara a fi nevoit sa faca ceva in schimbul banilor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este primul om din lume care va primi 1.250 de dolari pe luna pentru a nu face nimic. El a castigat la sfarsitul lunii mai 15.000 de euro in cadrul unei loterii organizate de un ONG din San Francisco. Evenimentul face parte dintr-un experiment social, cu scopul de a observa cum se descurca oamenii din diferite parti ale lumii cu un venit minim asigurat, potrivit Business Magazin.Edwin a refuzat sa vorbeasca cu presa despre participarea sa la acest program.

La loterie au participat 3.128 de persoane din zeci de state, iar banii oferiti au fost stransi printr-o campanie pornita in luna ianuarie pe site-ul de crowdfunding Indiegogo.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI