În decursul ultimilor doi ani, zeci de mii de turiști care au trecut pe la malul mării s-au plâns de nisipul dur din staţiunea Mamaia.

Citeste si: Alertă cu bomba în Marea Neagră. Scafandrii militari au intervenit de urgență

Vestea bună dată de autorității oferă este că această situație nu se va repeta în cazul stațiunii Eforie Sud, acolo unde nisipul este mai fin, pentru că cel extras din larg are o structură diferită.

Așadar, turiştii care vor veni vara viitoare în staţiunea Eforie vor găsi un nisip mai fin decât cel din staţiunea Mamaia.

Câți metri are primul sector de plajă finalizat în stațiunea Eforie Sud

Primul sector este gata deja, vorbim mai exact despre o plajă mai largă, de 100-140 de metri, în condiţiile în care existau zone în care plajele dispăruseră complet. Şi intrarea în apă va fi mai bună decât cea din staţiunea Mamaia, pentru că se lucrează la plaje submerse.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Premieră în România: Ce se va întâmpla de acum în timpul lărgirii plajelor din sudul litoralului

Mai exact, vorbim despre faptul că s-a terminat un sector de plajă, se lucrează la următoarele trei sectoare de plajă, iar acolo este vorba despre trei milioane de metri cubi de nisip care va fi adus din larg, iar în total turiştii vor avea în Eforie Sud aproximativ cinci kilometri de plajă nouă.

Citeste si: VIDEO Povestea incredibilă a unui pescar: A plutit 11 zile pe ocean, într-un frigider, fără apă și fără mâncare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si