Premierul sloven Janez Jansa l-a felicitat miercuri pe Donald Trump pentru ”alegerea” sa, în contextul faptului că preşedintele american în exerciţiu s-a declarat învingător înaintea numărării voturilor exprimate în alegerile prezidenţiale americane de marţi. De menționat că Slovenia e ţara natală a Primei Doamne a Statelor Unite, Melania Trump. 

Citeste si: Proteste în marile orașe din SUA după alegeri. Steagul Americii, în flăcări

Donald Trump, felicitat înainte de "finish"

Janez Jansa este- împreună cu omologul său ungar Viktor Orban- unul dintre puţinii lideri europeni care şi-au exprimat susţinerea faţă de candidatura lui Donald Trump, potrivit News.ro.

Liderul sloven a apreciat că Joe Biden, candidatul democrat la fotoliul de la Casa Albă, ar fi ”cel mai slab preşedinte din istoria Statelor Unite”. Slovenia este ţara natală a Primei Doamne a Statelor Unite Melania Trump, un fost manechin, care a fost naturalizată americană.

Trump îl acuză pe Biden că încearcă să ”fure” alegerile 

Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump l-a acuzat miercuri pe rivalul său democrat Joe Biden de faptul că ”fură” alegerile- fără vreun element concret în sprijin-, în timp ce numărarea voturilor continuă, într-iun scrutin extrem de strâns, relatează AFP.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Rezultate alegeri prezidenţiale SUA 2020: Cine este noul preşedinte al Americii?

Donald Trump a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Casa Albă că el crede că a câştigat alegerile, ”ei numai pot să ne prindă din urmă”.

Şi Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a susţinut marţi noapte un scurt discurs din Wilmington (Delaware) în care le-a cerut susţinătorilor lui să aibă răbdare şi s-a arătat optimist privind rezultatul.

Este ora cea mai târzie la care susţin o conferinţă de presă”,  a declarat la ora locală 2.20 preşedintele în exerciţiu.  ”Am câştigat aceste alegeri. Rezultatele au fost extraordinare”,  se felicită el.

Melania Trump are și statuie în Slovenia, țara natală. Statuia a fost vandalizată la un moment dat și refăcută rapid de autorități


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si