Close sidebar
Close sidebar

Primul șef de stat care s-a grăbit să-l felicite pe Trump pentru victorie

Un moment aproape umoristic la Alegerile prezidențiale din SUA. După ce Donald Trump și-a anunțat prematur victoria, în miez de noapte, deși numărarea voturilor este departe de final, un lider politic important s-a grăbit să-l felicite pe actualul locatar de la Casa Albă.

Razvan Ilie,

Un motiv posibil al felicitărilor grăbite pentru Trump: Slovenia e ţara natală a Primei Doamne a Statelor Unite, Melania Trump.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Premierul sloven Janez Jansa l-a felicitat miercuri pe Donald Trump pentru ”alegerea” sa, în contextul faptului că preşedintele american în exerciţiu s-a declarat învingător înaintea numărării voturilor exprimate în alegerile prezidenţiale americane de marţi. De menționat că Slovenia e ţara natală a Primei Doamne a Statelor Unite, Melania Trump. 

Citeste si: Proteste în marile orașe din SUA după alegeri. Steagul Americii, în flăcări

Donald Trump, felicitat înainte de "finish"

Janez Jansa este- împreună cu omologul său ungar Viktor Orban- unul dintre puţinii lideri europeni care şi-au exprimat susţinerea faţă de candidatura lui Donald Trump, potrivit News.ro.

Liderul sloven a apreciat că Joe Biden, candidatul democrat la fotoliul de la Casa Albă, ar fi ”cel mai slab preşedinte din istoria Statelor Unite”. Slovenia este ţara natală a Primei Doamne a Statelor Unite Melania Trump, un fost manechin, care a fost naturalizată americană.

Trump îl acuză pe Biden că încearcă să ”fure” alegerile 

Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump l-a acuzat miercuri pe rivalul său democrat Joe Biden de faptul că ”fură” alegerile- fără vreun element concret în sprijin-, în timp ce numărarea voturilor continuă, într-iun scrutin

extrem de strâns, relatează AFP.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Rezultate alegeri prezidenţiale SUA 2020: Cine este noul preşedinte al Americii?

Donald Trump a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Casa Albă că el crede că a câştigat alegerile, ”ei numai pot să ne prindă din urmă”. Şi Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a susţinut marţi noapte un scurt discurs din Wilmington (Delaware) în care le-a cerut susţinătorilor lui să aibă răbdare şi s-a arătat optimist privind rezultatul.

Este ora cea mai târzie la care susţin o conferinţă de presă”,  a declarat la ora locală 2.20 preşedintele în exerciţiu.  ”Am câştigat aceste alegeri. Rezultatele au fost extraordinare”,  se felicită el.

Melania Trump are și statuie în Slovenia, țara natală. Statuia a fost vandalizată la un moment dat și refăcută rapid de autorități

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI