Problemele de la sensul giratoriu au fost rezolvate dupa finalizarea operatiunilor de inlaturare a semafoarelor, plasarea parapetilor de tip New jersey, finalizarea rigolelor si a accesului pietonal, precum si amenajarea terenului si desfiintarea variantelor de circulatie provizorie.

Cei de la brigada rutiera ii roaga pe soferi sa urmeze si sa respecte indicatiile Politiei Rutiere si semnalizarea temporara care va fi in functiune pentru o perioada.

Pasajul a fost supus testelor de rezistenta la jumatatea lunii aprilie.

Giratoriul acesta va avea aproximativ un kilometru, o raza exterioara de 51 de metri, o inaltime de 7 metri si o latime de 11 metri.

Proiectul de infrastructura este finantat din fonduri europene si a costat aproximativ 79 de milioane de lei, contributia Consiliului Judetean Prahova fiind de 3 milioane de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Constructia este amplasata la intersectia Drumului National 1B cu Drumul Judetean 102 (Ploiesti- Paulesti)


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si