Campania Black Friday la eMAG a început vineri 13 noiembrie la ora 7.37. Startul a fost dat mai întâi în aplicație și multe dintre produsele la preț mic s-au dat repede.

Primul stoc epuizat din minutele de start ale zilei de Black Friday la eMag a fost Televizorul Samsung 43TU7092, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A, redus la 999 lei de la prețul inițial de aproape 1400 lei.

Vezi toate produsele disponibile pe site-ul eMag.

Citeste si: A început nebunia Black Friday la eMag. Secunda de aur, cel mai vânat moment din Vinerea Neagră

Black Friday 2020- Ce conține oferta de reduceri la eMag

Alte stocuri epuizate din primele minute la eMag: Televizor LED Star-Light, 100 cm, 40DM5500, Full HD, Clasa A+ (449 lei), Televizor LG 55UN71003LB, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A+ (1299 lei), dar și Televizor LG OLED55BX3LB, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, Clasa A (3999 lei). Cele mai interesante reduceri pot fi văzute aici.

Citeste si: Top 10 laptopuri pe care să le cumperi de Black Friday, de la eMag în 2020

Nebunia reducerilor de  Black Friday  a început la  eMag  la primele momente ale dimineții. Înainte de ora 7,70, clienții au putut vedea avalanșa de reduceri chiar  pe site-ul magazinului online. A fost cel mai vânat moment al zilei de Black Friday 2020, ziua de Vineri 13, "vinerea neagră".  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe 13 noiembrie, eMAG are pe site peste 4 milioane de produse la prețuri reduse.

Anul trecut,  Black Friday la eMag a început la ora 7,24. Printre recordurile înregistrate se numără  secunda de aur  7:26:04 – 250 de produse vândute pe secundă,  minutul de aur  7:25 - 7.500 de comenzi, vânzări de 100 milioane lei în 23 de minute şi comenzi din peste 100 de ţări, potrivit anunțului  eMag.

Ora de începere este foarte importantă  dacă vrei să prinzi cele mai bune oferte, dar a fost secretă începând din urmă cu opt ani.  Aici vezi toate reucerile eMag  de  Black Friday 2020.

Au apărut primele produse reduse la eMag în promoția de Black Friday( vezi foto mai jos). Printre oferte un smartphone Samsung Galaxy M21 la prețul de 649 lei și o mașină de spălat Smasung la 999 lei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Însă nu doar eMAG are oferte speciale de  Black Friday 2020, ci și alte magazine online, precum:  FlancoElefant.roEvoMagNorielFashion DaysF64DePurtat.roPC GarageTezyo  sau  BestKids.ro.

Nebunia de Black Friday 2020- mult mai mare decât înainte de pandemie

Estimările arată că vânzările online din acest an de Black Friday vor creşte cu 150%.

54% dintre români vor cumpăra cel puţin un produs în cadrul campaniei de  reduceri Black Friday 2020. Bugetul mediu alocat este de 2.200 de lei, arată datele studiului Kantar România. 

Primul pas pe care îl face  eMag  de ani de zile este să publice  catalogul de Black Friday, cu toate ofertele și reducerile disponibile. Detalii despre  catalogul eMag de Black Friday   aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si