"Toata inima mea plange in momentul asta. Pentru asta suntem aici. Suntem indurerati dar in acelasi timp trebuie sa luptam sa nu se mai intample", spune mama, sustinuta de tatal micutului. "Am la fel palpitatii ca si prima data cand am venit aici dupa ce am ascultat inregistrarile.".

Cu inima stransa asa au pasit astazi in gradinita parintii care au avut la aceasta unitate de invatamant astazi vor sta in fata inspectorilor si vor spune ce au auzit de la pruncii lor  "Am

inteles ca erau mai multe doamne. Nu doar doamna Rozalia. Sunt cate doua pe tura.Bineinteles ca se acopera una pe cealalta. Logic!", spune oamenii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Desi inregistrarile tulburatoare au socat milioane de parinti, multi isi aduc inca pruncii la gradinita de stat din sectorul 2. Pentru majoritatea este singura din zona, asa ca un eventual transfer ar fi exclus.

Nu putini sunt si parintii care stiu de...scaparile educatoarei. "Nu a ramas nimeni socat.Nu. Se stie de ea. Uite, baiatul cel mare a fost tot aici la gradinita.

Venim aici, sotul meu a invatat aici, mama mea a invatat aici.", spun cei care se asteptau la o asemenea situatie.

Vorbele infioratoare l-au revoltat profund pe tatal copiilor agresati la gradinita din cartierul bucurestean Cotroceni.

Omul spera ca baietelul de trei ani sa poata depasi stresul emotional la care a fost supus.

Nu va fi usor sa treaca peste groaza, spune cel care si-a vazut pe monitor copiii abuzati fizic si verbal in gradinita privata, care functiona fara autorizatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si